eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Amitől egy férfi is remegni kezd: borzalmas felfedezés a szekrényben

Sokkoló felfedezést tett egy brit ingatlanügynök, amikor egy eladásra váró házat mutatott meg egy érdeklődőnek: az egyik beépített szekrényben ott volt a tulajdonos holtteste.

A 48 éves Mark Ditchfield azután hirdette meg eladásra 350 ezer fontért négy hálószobás házát, hogy édesanyja elhunyt.

A férfit nagyon lesújtotta anyja halála, és a ház eladását azzal indokolta a szomszédoknak, hogy az épület túl nagy neki és túl sok emlék fűzi hozzá. Az egyik szomszéd szerint a férfi nem tudta, mit tegyen édesanyja nélkül.

Amikor az ügynök és a 40-es éveiben járó érdeklődő körbejártak a házban, bekukkantottak az egyik beépített szekrénybe. Ekkor pillantották meg a bútor belsejében a tulajdonos - nadrágszíjjal felakasztott - holttestét.

A leendő vevőt annyira sokkolta a látvány, hogy kiszaladt a házból, és meg sem állt az első kocsmáig, ahol brandyt ivott.

Olyan sápadt volt, mintha szellemet látott volna. Remegett és egy italt kért. Alig tudta elmondani, hogy mit látott - mondta az egyik törzsvendég.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×