eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Tíz kiló heroint fogtak Tompánál

Tíz kilogramm cigarettás kartonba csomagolt heroint találtak a vámosok szombaton Tompánál. A drogcsempészek egy szerb turistabuszba csempészve akarták Magyarországra hozni a kábítószert.

A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának emberei szombat éjjel a tompai határ-átkelőnél állítottak meg egy szerb rendszámú buszt - mondta a szervezet vezetője. Nagy János úgy fogalmazott, az eljáró pénzügyőrök kockázatelemzés alapján a jármű és az útipoggyászok tételes vizsgálata mellett döntöttek, mely során a drogkereső kutya kábítószert jelzett az első ajtó melletti elektromos szekrénynél.

A parancsnok szerint a cigarettás dobozok közé rejtett kábítószernek a feketepiaci értéke közel 200 millió forint. A két szerb állampolgárságú sofőrt a Vám- és Pénzügyőrség nyomozói rögtön őrizetbe vették és ellenük kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt eljárást ind0ítottak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×