eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Negyvennyolc nap börtön a 24 legnagyobb sztárjának

Elismerte az ellene felhozott vádak jogosságát Kiefer Sutherland, így a 24 című sorozat Jack Bauerének 48 napra börtönbe kell vonulnia ittas vezetés miatt. Jó hír a rajongók számára, hogy a produkció forgatását nem érinti az ítélet.

Kiefer Sutherlandnek 30 napot kell rács mögött töltenie legutóbbi ittas vezetése miatt, további 18-at pedig azért, mert megsértette a feltételes szabadlábra bocsátás feltételeit. Ez utóbbi ítélet 2004-ben született, az ok akkor is ittas vezetés volt.

A színész nem jelent meg a legutóbbi tárgyalási napon, a beismerő nyilatkozatot ügyvédje prezentálta. Az ítélet részeként Kiefer Sutherlandnek másfél évig az alkoholizmussal kapcsolatos oktatásra kell járnia, fél évig pedig hetente terápiás kezelésre.

A színész közleményben kért mindenkitől elnézést viselkedése miatt, különösképpen családjától, barátaitól, valamint a sorozat és az azt jegyző 20th Century Fox munkatársaitól.

A 24 tavaly Emmy-díjjal kitüntetett Jack Bauere más hírességekkel szemben nem számíthat arra, hogy a börtönök túlzsúfoltsága miatt nem kell leülnie a teljes büntetését, ezt ugyanis az ítélet kategorikusan kizárja.

A 40 éves színész december 21-én kezdi meg 18 napos büntetésének letöltését - amely egybeesik a sorozat téli szüneteltetésének kezdetével -, míg a fennmaradó 30 napot 2008. július elsejéig kell leülnie.

A bíróság mellékbüntetésként megvonta Kiefer Sutherland jogosítványát, akinek pénzbüntetést is fizetnie kell, és az ötéves próbaidő alatt különösen vigyáznia kell magára.

A 20th Century Fox közölte: a sorozat forgatásának és sugárzásának menetrendjét nem kell átalakítani az ítélet miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×