eur:
388.48
usd:
360.81
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Újabb fordulat Madeleine ügyében: "Bizonyítékaink vannak az anya ártatlanságára"

Az új bizonyítékok fogják tisztázni Kate McCannt a vád alól, amely szerint véletlenül meggyilkolta a kislányát. A családhoz közelálló források szerint ugyanis meg tudják magyarázni, hogyan került Madeleine DNS-e az autóba, amelyet május eleji eltűnése után 25 nappal béreltek a szülei.

A Renault átvizsgálása, és a benne talált maradványok vizsgálata vezetett oda, hogy a portugál rendőrség azzal vádolta meg a kislány édesanyját: altató túladagolásával véletlenül megölte Madeleine-t, a férje pedig segített a holttest eltűntetésében.

Az Evening Standard értesülése szerint azonban a bizonyíték hiányos, és a McCann-házaspár tisztázni fogja a vádak alól, ha az ügy portugál bíróság elé kerül.

A családhoz közel álló források szerint ugyanis van magyarázat arra, hogyan került Maddie DNS-e az autóba. A kocsit ugyanis legalább harminc olyan ember használta, aki közeli kapcsolatban áll a családdal - többen közöttük a kislány vérrokonai.

Ráadásul a kislány holmiját is az autóban szállították, így azokból is kerülhettek oda nyomok. Többek között az autóban volt az a szandál is, amelyen a szakértők megtalálták a kislány izzadságának maradványát, amelyet szintén DNS-vizsgálatnak vetettek alá.

"Az embereknek végig kell gondolniuk mindezt, és meg fogják érteni, hogy van ésszerű magyarázat arra, hogy Maddie nyomait megtalálták az autóban" - hangsúlyozta a család egyik név nélkül nyilatkozó, közeli ismerőse.

A család új szóvivője, Clarence Mitchell is arról beszélt tegnap, hogy a vádak, amelyek szerint a szülők bántották volna a kislányt, "nevetségesek és nonszenszek". "A McCann-házaspár egy förtelmes bűntény ártatlan áldozatai" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×