eur:
386.66
usd:
355.6
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Megdöbbentő részletek az egykori sztár rablási ügyéről

Újabb részletek szivárogtak ki a vasárnap Las Vegasban őrizetbe vett O.J. Simpson rablási ügyéről. Az egykori futball- és filmsztár társaival olyan emléktárgyakat akart visszaszerezni, melyek állítása szerint korábban az ő tulajdonában álltak.

Betörés miatt őrizetbe vették vasárnap Las Vegasban O. J. Simpsont. Az egykori amerikaifutball-sztár és színész állítólag több társával együtt betört egy szállodai szobába, ahol fegyverrel kényszerítettek egy kereskedőt olyan tárgyak átadására, amelyek egykor az övé és más sportsztároké voltak.

A korábban kettős gyilkossággal, volt feleségének és barátjának megölésével vádolt, majd felmentett Simpson azt mondta: azért ment ismerőseivel a Palace Station szállodába, hogy megnézzék, ott vannak-e bizonyos korábban tőle ellopott tárgyak. Tagadta, hogy fegyverük is lett volna.

Ha a bíróság bűnösnek találja fegyveres rablásban, akár 30 év börtön is várhat a volt sztárra.

Közben megszólalt az egyik áldozat is. Bruce Fromong szerint O.J. Simpson és társai úgy törtek be a Palace Station Casino egyik szobájába, mintha kommandósok lennének.

A volt futballsztár ugyanakkor azt állítja, hogy ő és társai csak vissza kívánták szerezni a számára oly fontos emlékeket, köztük esküvői videóját és egy fényképet, melyen a Szövetségi Nyomozóiroda, az FBI korábbi igazgatójával, J. Edgar Hooverrel látható.

Kiderült, hogy hangfelvétel készült az egész rajtaütésről és - miként az már lenni szokott - később ki is szivárgott az egyik honlapra. A felvételt egy árverésvezető, Thomas Riccio készítette, aki megszervezte a találkozót, hogy O.J. Simpson találkozhasson az eladókkal.

A következő oldalon közöljük a rablás során állítólag elhangzottak átiratát (a szöveg a nyugalom megzavarására alkalmas szavakat is tartalmaz!)OJ Simpson: Senkit se engedjetek ki a szobából! F...fejek! Azt hiszitek, ellophatjátok a sz...imat és eladhatjátok?

Ismeretlen: Nem.

OJ: Senkit se engedjetek ki innen! F...fejek, azt hiszitek, ellophatjátok a sz...imat? (érthetetlen szöveg)

I: B...d meg! Törődj a magad dolgával!

I: Nézzétek ezt a sz...t!

I: Álljatok oda!

OJ:
Azt hiszitek, ellophatjátok a sz...imat?

I: Hátakat a falnak!

I: Próbáltam elmenni melletted...

I: Tegyétek át a s...eteket oda!

OJ: Azt hiszitek, ellophatjátok a sz...imat?

I: Mike tette.

I: Te, állj a kib...ott fal mellé!

OJ: Tudom, hogy a kib...ott Mike tette!

I: Keressük meg!

I: Tudom, mit akar Brian bizonyítani.

OJ: Mindig azt hittem, hogy nem remeg meg a kezed.

I: Nyugodt vagyok. Nyugodt.

I: Állj fel!

I: Emeld fel a kib...ott s...edet!

I: Állj fel, b...d meg!

A 60 éves O.J. Simpson egyébként a rendőrség szerint sem volt felfegyverezve, ettől függetlenül akár harminc év börtönt is kaphat, ha a bíróság bűnösnek találja.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új lakhatási modell kiépítésén dolgozik a főváros

Új lakhatási modell kiépítésén dolgozik a főváros

Budapest Főváros Önkormányzata május 15-16. között konferenciát szervezett lakhatási témában Otthon Budapesten / lakás és lakhatás címmel, a Biodómban. A rendezvényen bemutatkoztak a Főváros lakhatással kapcsolatos projektjei: a Budapesti Lakásügynökség, a Budapesti Klímaügynökség, valamint az AHA – Affordable Housing for All, emellett a lakhatás aktuális kihívásait járták körbe a résztvevők Budapestre fókuszáltan, kerekasztal-beszélgetések formájában. Szó volt többek között az ingatlanpiac és a lakáspolitika dinamikájáról, a lakhatási problémák társadalmi következményeiről, valamint fenntarthatósági és épületenergetikai kérdésekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×