eur:
386.51
usd:
355.47
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Baleset miatt lezárták az M0-ás Győr felé vezető oldalát

Baleset miatt üzemanyag került az M0-ás autópályára, a sztráda Győr felé tartó oldalát lezárták. Egy ember életveszélyesen megsérült.

A Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivője, Gálik Viktória elmondta, hogy egy kamionsofőr egyelőre tisztázatlan okból kiszállt járművéből, ekkor sodorta el egy másik kamion.

A baleset miatt az M0-ás autópálya 19-es kilométerkövénél mindkét oldalra üzemanyag került, de csak a bal oldalit, vagyis a Győr felé tartót zárták le.

Az Országos Mentőszolgálat közölte: az elsodort sofőrt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

Kitart a fél százalékpontos (50 bázispontos) kamatcsökkentés mellett holnapi ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa - vélik egységesen a Portfolio által megkérdezett közgazdászok. Ezzel az irányadó ráta 7,25 százalékra csökken, ám a lendületes monetáris lazítás már a végéhez közeleg. Úgy tűnik, hogy a piac magáévá tette a jegybank óvatos megközelítését, és még év végére is 6,5%-os alapkamatra számít. Ugyanakkor az elemzők szerint hiába vesz vissza az MNB a kamatcsökkentésekből, az euró árfolyama így is 400 fölé fog emelkedni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×