eur:
388.66
usd:
361.7
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Szexuális segédeszközzel dobja fel a házasságát a világsztár - képpel

Hiába háromgyerekes anya, Madonna 49 évesen sem tagadja meg teljesen vad oldalát. Mint kiderült, most éppen szexuális játékszerekkel dobja fel többször is válságba került házasságát Guy Ritchie-vel.

Önelégült mosollyal az arcán távozott Madonna a londoni Claridge Hotelből, kezében vadonatúj játékszerével - egy "Purple Penetrator" márkanevű vibrátorral. Merje ezek után valaki is azt állítani, hogy nem az énekesnő viseli a családban a nadrágot!

A férje, Guy Eitchie szégyenlősen követte az asszonyt. Bár nála is volt egy csomagocska, annak titkát sikerült megőriznie.

A házaspár mostanában igyekszik egymásra is több időt fordítani, hogy helyrehozzák többször is válságba került házasságukat. A múlt héten két éjszakát is reggelig tartó bulival töltöttek - először a GQ magazin díjátadóján, másodszor egy londoni bárban mulattak.

Pedig most éppen nem a mulatozás lenne a legfontosabb, megérkezett ugyanis Londonban az a malawi tisztségviselő, akinek el kell döntenie, hivatalosan is örökbe fogadhatja-e a házaspár David Bandát. A kisfiút tavaly ősz óta nevelik Madonnáék, a hatóságok azonban még nem adták áldásukat az örökbefogadásra.

Amennyiben Simon Chisale úgy ítéli meg, hogy a kisfiút másképpen kezelik, mint a 10 éves Lourdes-ot és hatéves közös fiúkat, Roccót, vagy bármilyen módon megsértik a jogait, visszaviszik a gyereket a malawi árvaházba, ahol Madonna rátalált.

Az énekesnő és filmrendező férje természetesen abban reménykedik, hogy minden rendben lesz, és már a jövő év elejére befejeződhet az örökbefogadási eljárás.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×