eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

George Clooney Brad Pittnek: "Megöllek, haver!"

Lehetnek jó barátok, szerepelhetnek együtt az Ocean's 13: A játszma folytatódik című filmben, ám amikor legújabb közös filmjük kerül szóba, George Clooney nem habozik kijelenteni Brad Pittnek: "Ha jobb leszel, mint én, megöllek".

George Clooney és Brad Pitt barátsága már-már legendás Hollywoodban, ám előbbi a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon megfenyegette Brad Pittet. "Éppen a Coen-testvérek egyik filmjén dolgozunk közösen, ami borzalmas, mert tudom, hogy ő aratja majd le a babérokat, én pedig meg fogom ölni" - viccelt George Clooney egy interjúban.

A két barát ezen a héten Kanadában csap némi hírverést éppen aktuális filmjének. George Clooney a "Michael Clayton" című drámának, míg Brad Pitt a Jesse James életéről szóló alkotásnak.

A két sztár ugyanabba a helyiségbe szervezte a sajtótájékoztatót, melyen egy kérdésre George Clooney elmondta: nem igazán kedveli, amikor a sztárokat egymással akarják versenyeztetni. "A művészetben megpróbál az ember nem versengeni. Én például képtelen lettem volna eljátszani azokat a szerepeket, melyeket Brad vállalt" - mondta.

Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc filmje Brad Pitt mozijai közül, akkor általános derültséget keltve az 1991-es Johnny Suede címűt nevezte meg.

A derültség oka az volt, hogy a Ricky Nelson életéről szóló mozi minden idők egyik legnagyobb bukása volt, jellemző, hogy összesen 90 ezer dollár (16,8 millió forint!!!) bevételt hozott.

Nem hagyta annyiban természetesen Brad Pitt sem, akinek egy órával később kezdődött ugyanott a sajtótájékoztatója. Õ kedvenc Clooney-filmjének az 1990-es Red Surf-öt tartotta, amely - ha ez lehetséges - még a Johnny Suede-et is alulmúlta, amennyiben 13 ezer dolláros (2,4 millió forintos) jegybevételt produkált.

"Menjenek és nézzék meg" - tanácsolta széles mosollyal Brad Pitt az újságíróknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×