eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Egyre szebb nőkkel randevúzik a "világ legnagyobb dalszerzője" - képekkel

Meghitt randevú lett a díjátadó gála Sir Paul McCartney számára. Az ex-Beatle egész este le sem tudta venni a szemét szomszédjáról, a 43 évesen is gyönyörű Elle Macphersonról.

Az ausztrál szupermodellt valaha csak "A Testnek" nevezték, és még ma, 43 évesen sem kell panaszkodnia a külsejére. Nem csoda, ha a 65 éves zenész szinte le sem tudta venni róla a szemét a GQ magazin díjátadó gálaestjén, amelyen pedig nem a modell, hanem ő volt az ünnepelt: az év emberének választották, egyik kollégája, Elton John pedig egyenesen "a legnagyobb élő dalszerzőnek" nevezte.

A londoni operában tartott gálaesten rajtuk kívül is részt vett még jó néhány híresség, többek között Madonna és Sir Michael Caine.

A 63 éves ex-Beatle a képek tanúsága szerint igen meghitten viselkedett a szupermodellel, aki nem egészen egy hónapon belül a harmadik híres szőkeség, akivel a bulvársajtó összehozza.

Két hete egy New York-i koncerten látták a 38 éves Rene Zellwegerrel, akivel néhány nappal később egy romantikus, gyertyafényes vacsorát is elköltött a város egyik legmenőbb éttermében.

Előző este pedig még az 53 éves egykori modellel, Billy Joel volt feleségével, Christie Brinkley-vel fényképezték le, amint összesimulva táncolnak egy koncerten.

Persze Sir Paul megteheti, hogy válogat, hiszen hamarosan szabad ember lesz: végéhez közeledik a válása Heather Millsszel; a 39 éves ex-modell a hírek szerint 70 millió fontot kap Sir Paul 750 millióra becsült vagyonából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×