eur:
389.22
usd:
362.35
bux:
68749.91
2024. május 8. szerda Mihály

Borzalmas vámpírkutyák gyilkolják a háziállatokat - nézze meg!

Már a gyermekeiket sem merik egyedül hagyni az udvaron a texasi Cuero környékén élő farmerek, miután egy különös kutyafaj egyre-másra gyilkolja le a háziállatokat.

Pánik uralkodik a texasi Cuero környékén élő farmerek körében, miután az utóbbi hetekben egy állat folyamatosan pusztítja a kecskéket és a szárnyasokat a telepeken.

A gazdálkodók állítják, hogy saját szemükkel látták, amint a kutyák kiszívják a háziállatok vérét. Phyllis Canion farmer szerint birtoka tele van kiszívott vérű, elhullott állatok tetemeivel.

Jelenleg is három szakember vizsgálja az asszony által talált három kutyatetemet, azt próbálván kideríteni, hogy egy új fajtáról, vagy valamelyik vadkutya mutáns változatáról van-e szó.

"Sok undorító dolgot láttam már életemben, de egyik sem hasonlítható ahhoz, amit ezek a szörnyek tettek a jószágaimmal. Először a macskák vérével táplálkoztak, aztán rákaptak a csirkékre. Benyúltak a drótkerítésen, kihúzták az állatok fejét, kiszívták a vérüket, majd a tetemet ott hagyták a ketrecekben" - mesélte Phyllis Canion.

A farmer szerint több mint két tucat állata pusztult el így, ráadásul a kutyákat csak a háziállatok vére érdekelte, a húst a tetemeken hagyták. "A gazdálkodók már nem merik egyedül hagyni az udvaron a gyerekeiket" - tette hozzá.

A vizsgálatokat végző Dr. Travis Schaar szerint alighanem egy új, elsősorban vérrel táplálkozó kutyafajtáról van szó, melyről ide kattintva láthat képet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×