eur:
389.78
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megette lakótársa belső szerveit - csak felnőtteknek!

Egy 19 éves osztrák fiú bevallotta, hogy brutálisan megölte lakótársát, majd megette szerveit. A rendőrök maguk is megdöbbentek a helyszín láttán. A gyilkosság részleteit csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

Egy 19 éves fiú, Robert A. beismerte, hogy meggyilkolta 49 éves lakótársát Bécsben.

A tinédzser állítólag egy vasrúddal ütötte agyon a vele közös szociális otthonban élő 49 éves férfit, majd egy henteskéssel eltávolította belső szerveit.

A 19 éves fiú ezt követően evett a szervekből; még az áldozat agyát is megkóstolta.

A brutális gyilkosság három nappal ezelőtt történhetett, de csak kedden fedezték fel a holttestet, miután egy takarító ment a házba.

A fiú állítólag már a takarítónőnek bevallotta kegyetlen tettét, és megkérte a nőt, hogy értesítse a rendőrséget.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a holttest egy vértócsában feküdt, míg a gyanúsított az áldozat mellett ült.

Az áldozat testrészei szétszórtan hevertek a szobában, egyes belső szerveket pedig egy tányéron találták meg a konyhában.

"Csak nézzék, hogy mi történt itt" - állítólag ezzel fogadta Robert A. a rendőröket, majd azt mondta, hogy vitába keveredett lakótársával, ez vezetett a gyilkossághoz.

"Felkészültünk, hogy valami hasonlót látunk majd, de a helyszínen tapasztaltak mindezen túltettek" - mondta az egyik rendőr.

Az áldozat, Joseph S. a hírek szerint három, míg a gyanúsított egy hónapja lakott a hajléktalanok számára fenntartott lakásban, amelyet egy szociális gondozással foglalkozó cég tartott fenn, valamint a bécsi önkormányzat is támogatott.

A kétszobás házat a mentális betegségben szenvedő hajléktalanok számára hozták létre, és az ott lakókat rendszeresen meglátogatták a szociális munkások.

Egy, a kannibalizmust tanulmányozó pszichiáter, Reinhard Haller szerint a gyilkossággal gyanúsított fiú vagy elmezavar következtében ölt, vagy különösen szadista belső késztetései miatt követte el tettét.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×