eur:
389.09
usd:
363.7
bux:
67993.16
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Három napos drogozással készült az öngyilkosságra

Három napos kemény drogozás után vágta fel az ereit Owen Wilson. A hollywoodi filmsztárt állítólag alig tudták megmenteni az orvosok.

Owen Wilson három napig fogyasztotta a crystal meth nevű, házilag előállítható amfetamin származékból és egy "mucsai heroinnak" is nevezett fájdalomcsillapítóból készült "koktélt", mielőtt vasárnap felvágta volna az ereit.

Lapjelentések szerint a sztárnak óriási szerencséje volt, hogy a bátyja időben rátalált. Állítólag az orvosoknak kemény munkába került megmenteni az életét. Wilson még kórházban van.

Azt pletykálják, hogy a színész komoly alkohol- és drogproblémákkal küzd, és már azt is tudni vélik, ki ezért a felelős: egyik legjobb barátja, Steve Coogan tévés showman.

Coogan volt barátnője, Courtney Love legalábbis azt állítja, hogy a férfi nagyon rossz hatással van Wilsonra. "Más körülmények között nem nyilatkoznék az ügyről, de nagyon aggódom Owen miatt" - hangsúlyozta a 43 éves Love, aki ugyanezen már átment Coogan mellett.

Arról is szólnak a hírek, hogy a színész depressziós volt az utóbbi időben, és rendszeresen kábítószerezett - heroin- és kokainfüggő -, és állítólag részben ez okolható amiatt, hogy tönkrement a kapcsolata Kate Hudsonnel.

Wilsonnak két film forgatására van szerződése. A DreamWorks Pictures már bejelentette, hogy a Tropic Thunder forgatása a tervek szerint folytatódik, azt azonban nem közölték, másra osztják-e ki Wilson szerepét.

A másik film a Marley & Me, amelyben Jennifer Aniston lenne a partnere. A gyártó 20th Century Fox a sajtó érdeklődésére közölte: "pillanatnyilag nem időszerű a kérdés" arról, mi lesz Wilson szerepével.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A Visa két új mesterséges intelligencia alapú csalásmegelőző, kockázatcsökkentő megoldást jelentett be, melyek a csalások lehetőségét az azonnali, számlák közötti és az online fizetések esetében csökkentik a Visa hálózatán belüli és azon kívüli tranzakciók esetén is - közölte a társaság. A csalásokról és a fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×