eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Forma-1: Hamilton bedobja a törülközőt!

Nem csak a pályán, a magánéletben is hihetetlen sebességgel lett sztár a Forma-1-es autós világbajnokságot vezető brit Lewis Hamiltonból. Míg a sportban képes megbirkózni a kihívásokkal, a jelek szerint a magánéletben már kevésbé sikeres a 22 éves versenyző, aki bejelentette: az egyre növekvő nyomás miatt elköltözik Nagy-Britanniából.

Újonc létére vezeti a világbajnoki pontversenyt a brit Lewis Hamilton a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságon, tehát bátran állítható, hogy szakmai szempontból képes elviselni a sikerek miatt ránehezedő terheket.

Magánéletében a jelek szerint már kevésbé sikeres a sportoló, aki szerint a média egyre nagyobb érdeklődése miatt üldözött vadnak érzi magát.

"Azt fontolgatom, hogy elköltözöm az Egyesült Királyságból. Mindig is Londonban szerettem volna élni, de egyre nehezebb lesz. Minden egyes alkalommal, amikor Londonba utazom, megjelennek a kamerák, Isten tudja honnan" - vallott a sztárlét nehézségéről a 22 éves sportoló.

"A pályán nem zavar a feszültség, képes vagyok feldolgozni és elvégezni a munkám. De a magánéletemben befolyásol. Ha végigsétálok az utcán, másként néznek rám az emberek, mint azelőtt" - tette hozzá Lewis Hamilton.

Egyes sajtóhírek szerint Lewis Hamilton a sztársportolók kedvenc lakhelyén, Monacóban keres magának új otthont, amely azért is vonzó célpont, mert alacsonyak az adók.

Más kérdés, hogy egyáltalán nem biztos: nagyobb nyugalmat lel a hercegségben. A hónap elején ugyanis a Cote d'Azuron nyaralva is zaklatták a lesifotósok, nem is minden eredmény nélkül...

"Az egész nyaralásom a lapok oldalaira került. Egy hajón próbáltam meg pihenni, de még úszni sem mehettem el, mert mindenhol kamerák leselkedtek" - méltatlankodott Lewis Hamilton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×