eur:
394.58
usd:
354.65
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Már nem titok: Tom Cruise-nak van egy igen kellemetlen szokása az ágyban

Sok feleség szenved férje horkolásától, Katie Holmes azonban jól alszik. No nem azért, mert Tom Cruise nem hortyog, hanem mert a hollywoodi sztár akkorákat horkant alvás közben, hogy felesége inkább egy másik szobában alszik.

A pár azt állítja: ez a megoldás mindkettőjüknek megfelelő. A sztárok erről egy baráti társaságban beszéltek.

Katie kezdetben csak egy saját zugot akart, ahol otthon érezheti magát. Plüss állatokat rakott bele és egy apró körhintát.

Később azonban több saját térre volt szüksége. Végül egy igen nőiesen berendezett hálószobát alakított ki a helyiségből, amelynek falati pasztellszínűre festtette. A szoba teljes egészében az ő ízlését tükrözi.

Azt azért hozzátették, hogy természetesen egymás társaságát is élvezik esténként, ennek ékes bizonyítéka kislányuk: Suri.

A házat korábban csak bérelték, Cruise azonban később igen borsos áron, 35 millió dollárért megvette a Beverly Hills-i, 1937-ben épült házat.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×