eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A botrányos sufnirománc, és ami mögötte van

A St. Tropez-i kiruccanás után továbbra is Ibizán élvezi a nyarat Boris Becker aktuális barátnőjével, Sharley Kersenberggel. A nőfaló egykori világelső teniszező valószínűleg azért is hosszabbította meg nyaralását, hogy ne kelljen szembesülnie legbotrányosabb szeretőjének önéletrajzi könyvével.

Angela Ermakova a Boris Beckerrel folytatott rövid, de annál hevesebb kapcsolatának köszönhetően lett híres. Wimbledon háromszoros bajnokának a házasságába került a viszony, Angelának viszont már eddig is szépen jövedelmezett, ezt fejeli most meg önéletrajzi könyvének bevételével.

A szabad fordításban az Egy lélegzetre (In One Breath) címet viselő könyv középpontjában természetesen a londoni Nobu étterem takarító szobájában, avagy sufnijában lezajlott aktus áll.

Angela Ermakova Boris Beckert egy robogó vonathoz hasonlítja, amelyet képtelenség megállítani.

"Olyan lett volna, mintha valaki egy vulkánnak vagy más természeti erőnek akarna megálljt parancsolni. Ellazultam, igyekeztem élvezni, és csak másnap gondoltam át a dolgot" - írja a német teniszcsillag volt szeretője.

A randevú után kilenc hónappal megszületett az alkalmi pár közös gyermeke, Boris Becker házassága pedig nem sokkal később összeomlott.

Bár a válás alaposan megcsapolta a vagyonát, nem lehet szűkmarkúsággal vádolni az egykori teniszbajnokot, aki luxus-életkörülményeket biztosít Angela és lánya, Anna számára.

Érdekesség, hogy - amint a Daily Mail honlapján összegyűjtött képekből is kiderül - Boris Becker egy jól azonosítható nőtípus rabja, volt felesége és az életében megforduló barátnők számos vonásban hasonlítanak egymásra.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×