eur:
394.46
usd:
354.54
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Munkával ünnepelte a 100. születésnapját

Munkával ünnepelte századik születésnapját egy asszony Nagy-Britanniában: Connie Brown hétfőn is halat pucolt és krumplit sütött, mint egy héten hatszor azóta, hogy férje 1928-ban megnyitotta kis étkezdéjüket.

Connie Brown, ahogyan 79 éve hétfőtől szombatig mindig, századik születésnapján is maga nyitotta ki pembroke-i üzletét: még ekkor sem engedélyezett magának pihenőt.

"Szeretem a munkámat. Miért kellene lazítanom csak azért, mert most van a századik születésnapom. Szeretem a tőkehalat fogni, pucolni és megsütni" - mondta az idős asszony, aki üzletében - ahol 72 éves fia, Hilton, és 44 éves unokája, Steve is segít - sült halat és krumplit árul.

A dolgos Connie Brown hétfőn is 9-kor kezdte a halpucolást, majd 11-től megsütötte az első adagot, és felszolgálta a vendégeknek.

Háromnegyed kettőkor, mielőtt ebédelni indult volna, kitakarította az üzletet, majd fél 3-kor ismét munkába állt, hogy fél 6-kor ismét takarítson, majd ennek végeztével bezárjon.

"A korához képest elképesztő, amit csinál. Rendkívül független" - mondta menye Connie Brownról.

Címlapról ajánljuk
Péntek éjjel tetőzhet a Duna Budapesten a legmagasabb fokú készültség mellett

Péntek éjjel tetőzhet a Duna Budapesten a legmagasabb fokú készültség mellett

Éjjel-nappal dolgoznak a Szigetközben, a Dunakanyarban csütörtökön, Budapesten pénteken lehet a legmagasabb a vízállás, de mint Siklós Gabriella vízügyi szóvivő az InfoRádióban kedden figyelmeztetett, a lassan vonuló árhullám még apadáskor is okozhat gondokat a gátakon.

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×