eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Paris Hilton utálói, egyesüljetek!

Mika Brzezinski a példaképévé vált azoknak, akik nem bírják elviselni Paris Hiltont és a körülötte kialakult felhajtást. Az MSNBC műsorvezetője nemrég élő adásban akarta felgyújtani azt a papírt, amelyen a Parisról szóló hír volt, majd amikor munkatársa ezt megakadályozta, széttépte a papírt.

Az incidensre milliók voltak kíváncsiak, és töltötték le az erről szóló klipet az internetről. Mára kiderült, hogy nem a hölgy az egyetlen, akinek már elege van a huszonéves szőkeség körül kialakult felhajtásból.

A történtek után a hölgy megerősítette mindazt, amit a tévéműsorban is elmondott: számos újságíró tisztában van azzal, hogy amit a szőkeség csinál, az valójában nem hír.

Ezzel kiváltotta a világ figyelmét. Ezrek írtak neki támogató levelet Nagy-Britanniából vagy Új-Zélandról.

A hölgyet a saját televíziós csatornája is meglepte, ezentúl reggelente egy órán keresztül ő lesz a műsorvezető.

De nem ő az egyetlen, aki szerint nem a hölgy tetteivel kellene foglalkoznia a sajtónak. Katie Couric, a CBS munkatársa még májusban azt mondta: nem gondolja, hogy a televízió hírműsorában valaha is ki kellene ejteni Paris Hilton nevét. Sajnos egy hónappal később azonban, amikor nyilvánosságra került a szőkeség börtönbüntetése, ez a híra mégis bekerült a műsorba.

Egyelőre azonban kétséges, hogy a Parist figyelmen kívül hagyók kerülnek-e többségbe a hírműsorok készítői között. Olyan témát kínál ugyanis, amelyre sokan kíváncsiak.

Larry King, a CNN műsorvezetője is azonnal meghívta a hírességet, amint kiengedték a börtönből. A műsort ekkor háromszor annyian nézték, mint általában.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×