eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Képek a különleges kiskutyáról, amely szívvel a hátán született

Különleges mintázatú bundával született egy kiskutya Japánban.

A csivava kölyök májusban született egy tenyésztőnél. A kutya fehér bundáján egy jól kivehető, szív alakú barna folt van.

Emiko Sakurada tenyésztő azt mondta, hogy a nála született ezer kutya egyike sem viselt még ilyen bundát. A különleges kiskutyát természetesen nem adják el.

Ide kattintva meggyőződhet arról, hogy miért ragaszkodnak hozzá ennyire!

A csivava a világ legkisebb kutyafajtája, az amerikai kontinensről származik. A kutyát egy mexikói államról, Chihuahuáról kapta a nevét.

A kutya.hu idéz egy ősi indián legendát, amely szerint "a csivava elkíséri elhunyt gazdája lelkét az alvilágba, átvezeti kilenc sebesen rohanó túlvilági folyón, egészen az indiánok által elképzelt mennyországig".

Más vélemények szerint a csivava spanyol eredetű, előkelő hölgyek ölebeiként került Spanyolországból Mexikóba, ahol aztán elvadult.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×