eur:
389.4
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"Úgy írták fel a szteroidokat, mint a cukrot" - fordulat a családjával végző sztár ügyében

Egyre biztosabb, hogy a szteroidok is szerepet játszottak a családjával, majd magával is végző pankrátor tettében. Egy rendőr kiemelte: három-négy hetente tíz hónapra elegendő gyógyszert írtak fel a sportolónak. Az illegálisan tevékenykedő orvost letartóztatták.

Három-négy hetente tíz hónapra elegendő adagot írt fel az anabolikus szteroidokból egy orvos a családját meggyilkoló pankrátornak, Chris Benoit-nak.

A rendőrök letartóztatták az orvost, Phil Astint, akit azzal vádolnak, hogy illegálisan jutatott gyógyszereket és szteroidokat több sportolónak.

Astin állítólag úgy írta fel ezeket a gyógyszereket, mint a cukrot - mondta az egyik nyomozó.

A június 25-én feleségével, gyermekével, majd magával is végző kanadai származású profi birkózó a szteroidok mellett több fájdalomcsillapítót és antidepresszánst is rendszeresen szedett, ez pedig hozzájárulhatott a gyilkosságokhoz, noha ezt eddig hivatalosan nem erősítették meg.

Az amerikai profi birkózóliga (WWE) több alkalommal is ellenőrizte a 40 éves pankrátort, ám egyszer sem lett pozitív a doppingmintája. Igaz, a szervezet lehetőséget ad arra, hogy ne vegyék figyelembe a tesztek során az orvosi igazolásra felírt készítményeket.

Becslések szerint közel hatvan hivatásos pankrátor halálához járulhattak hozzá a szteroidok és fájdalomcsillapítók az elmúlt tíz évben.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×