eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Rossz példát mutattam, de megfizettem érte"

Az állandó fogyókúra és a túlzott testedzés miatt valószínűleg nem lehet soha gyereke az ismét összeálló Spice Girls egyik énekesének. Mel C azt is bevallotta: bűntudat gyötri azok miatt a lányok miatt, akik azért lettek betegek, mert olyan soványnak akartak kinézni, mint ő.

A fiatal lányok kedvence volt Melanie "Sportos" Chisholm; a Spice girls pályája csúcsán sok rajongó akart olyan cérnavékony és gyönyörű lenni, mint ő. A rajongók nem tudták, Mel C milyen súlyos árat fizetett azért, hogy megőrizze imázsát.

A lapnak adott interjúban az énekesnő bevallotta, hogy súlyos étkezési és önértékelési zavarokkal küzdött. "Olyan sovány voltam, hogy elmaradt a menstruációm, a csontjaim pedig nagyon törékennyé váltak. Valószínűleg maradandó károkat okoztam a szervezetemnek, csak remélni merem, hogy valaha lehet gyermekem" - mondta a 33 éves énekesnő, a Spice girls egyetlen olyan tagja, akinek még nincs gyermeke.

A rajongók azt hitték, Mel elért mindent, ami egy lány álma lehet: híres volt és gazdag, csillogó életet élt. Együtt játszott Bruce Willisszel, és együtt járt Robbie Williamsszel és a Red Hot Chili Peppers énekesével, Anthony Keidisszel.

Mel azonban állandóan keményen küzdött azért, hogy megfeleljen a szupersztárokról kialakult képnek. Depressziós lett, és az étkezési rendellenességek mellett megszállottan sportolt is. "Állandóan az edzőteremben voltam, folyamatosan hajtottam magam - és közben nem ettem. Olyan tökéletes akartam lenni, amilyen csak lehetséges - és ebbe belebetegedtem."

Az énekesnőt a családja mentette meg, az édesanyja, a szintén énekesnő Joan segítségével állt talpra - és a csapat egyetlen olyan tagja lett, aki a Spice girls felbomlása után is sikeres énekesnő tudott maradni. A magánélete is rendbe jött; öt éve él együtt Thoma Starr-ral.

Mel elsősorban a fiatalok miatt aggódik. Szerinte ma mér nagyobb nyomás nehezedik a sztárokra annak érdekében, hogy minél vékonyabbak legyenek - a rajongók pedig mindent megtesznek, hogy utánozzák őket.

"Bűnösnek érzem magam, amiért a soványságommal rossz példát mutattam. A figyelem felhívásával megpróbálom helyrehozni a hibát, amit elkövettem."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×