eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Bordélyt nyit Hollywood madámja - kizárólag nőknek!

Hollywood madámja visszatér! Heidi Fleiss azonban ezúttal legálisan akar bordélyt nyitni Nevada államban - méghozzá kizárólag nőknek.

Az első bordélyban húsz fiú fog dolgozni - feltéve, ha megkapja az összes engedélyt a Heidi Méntelepe megnyitására. Egyelőre még várnia kell a Nye megyei hatóság alkoholmérési engedélyére, de reményei szerint három hónapon belül megnyithatja Nevada állam első legális bordélyházát.

"Már legalább négyszáz nő jelezte, hogy tagságit vásárolna - a férfiak pedig sorban állnak a munkahelyekért" - jelentette ki Heidi Fleiss, aki 2005-ben szabadult a börtönből. Prostitúciós hálózat üzemeltetése miatt ítélték el.

Fleissnek egyéb üzleti tervei is vannak. Üzleti portfoliójának változatossá tétele érdekében például egy mosodát is nyitott, és egy másikat tervez a Las Vegastól nyugatra fekvő Pahrump bevásárlóközpontjában.

A mosodanyitás ötlete egyik házi kedvence halála után jutott eszébe. Fleiss köztudomásúlag rajong a papagájokért és az arákért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×