eur:
389.26
usd:
361.43
bux:
68381.43
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Tízhónapos csecsemő a legbefolyásosabb hírességek között

Katie Holmes és Rosie O'Donnell mellett a februárban elhunyt amerikai szex-szimbólum, Anna Nicole Smith tízhónapos kislánya is felkerült a legbefolyásosabb hírességek listájára, amelyet az OK! Magazin állított össze.

Az amerikai újság hat kategóriában választotta meg a legbefolyásosabb hírességet: szépségkirálynők, stílusteremtők, művészek, túlélők, testépítők és azok, akikről a legtöbbet beszélve.

Katie Holmes, Tom Cruise 28 éves felesége az első kategóriában végzett az élen "üdén átlagos" kinézetével és sportosan vágott hajával. Beyoncét és Jennifer Lopezt utasította maga mögé.

A legtöbb hírben szereplő híresség listáját a tévéműsort vezető Rosie O'Donnell vezeti, de szerepel rajta Angelina Jolie és Brad Pitt is.

A legfiatalabb híresség a túlélő kategóriában nyert. Anna Nicole Smith tízhónapos kislánya, Danielynn Hope "Hollywood legellentmondásosabb tragédiájának" volt a főszereplője. Az egykori modell halála után hónapokig folyt a vita arról, ki a gyerek apja. A bíróság végül a DNS-vizsgálat eredménye alapján Larry Birkheadnek ítélte a gyereket.

A három legbefolyásosabb művész - "akik eldöntik, mit nézzünk és hallgassunk" - az American Idol című sorozat bírója, Simon Coweel, Carrie Underwood és a modell-tévéműsor vezető Heidi Klum lett.

A stílusteremtők listáját Sarah Jessica Parker, Justin Timberlake és Kate Moss vezeti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×