eur:
388.54
usd:
360.77
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Találós kérdés: kit nem lehet lerobbantani a telefonról?

Többet telefonálnak a férfiak, mint a nők, derült ki egy felmérésből. Nem csupán a mobilt, de a vezetékes telefont is egyre inkább ők sajátítják ki.

Egy átlagos brit férfi naponta 32 percet tölt telefonálással - egy nő csupán 26-ot, derült ki a Nectar és a Talk Talk közös felméréséből. A férfiak egyre jobban kisajátítják a mobil és a vezetékes telefont is; míg a nők öt éve még napi 35 percig beszéltek, a férfiak 22-őt.

A 3500 felnőtt részvételével készített felmérésből azonban az is kiderült, hogy a nők "elcsendesedésének" nem az az oka, hogy kevesebbet beszélnek - hanem az, hogy erre a célra inkább az e-mailt és az sms-t használják.

A férfiak közel harmadának (29 százalék) a sport a kedvenc telefontémája. Ezt követik a nők (22 százalék) és a pénzügyek (20 százalék).

A nők egyharmada viszont a férfiakat beszéli ki elsősorban a barátnőivel, vagy azt tárgyalják meg, mit (vagy mit ne) vegyenek fel.

A legbeszédesebbek a skótok - a felnőttek 62 százaléka telefonál napi fél óránál többet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×