eur:
389.58
usd:
363.24
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Romantikus dalokkal próbálják párzásra bírni a cápákat

Romantikus dalokat fognak játszani a németországi akváriumokban, hogy párzásra bírják a cápákat. Az akcióban mind a tíz tengeri akvárium részt vesz, mert sehol sem mutatnak elég érdeklődést a cápák az utódnemzés iránt.

Naponta kétszer egy-egy órán keresztül játszanak majd romantikus dalokat - a popzenétől kezdve a reggae-n keresztül a klasszikus zenéig minden műfajban - az akváriumokban, hogy szerelmes hangulatba ringassák a fogva tartott cápákat.

"Minden más módszert kipróbáltunk már, de egyik sem működött, tehát valami teljesen újat kellett kitalálnunk. A zene a pandáknál és a főemlősöknél már bevált, nem veszítünk vele semmit, ha a cápáknál is megpróbáljuk" - magyarázta a szokatlan döntést az egyik tengeri akvárium szóvivője.

Ha a dolog beválik, a látogatók is jól járnak, mert a cápák párzási rituáléi nagyon látványosak. A hímek üldözik a nőstényeket, néha még az uszonyukat is megharapdálják.

A dalok közé nem válogatták be a Cápa című film kísérőzenéjét, Lionel Ritchie és Dinana Ross duóját, az "Endless Love"-ot és Marvin Gaye "Let's Get it On"-ját viszont igen.

A látogatók külön kérésére az egyik tengeri akváriumban felvették a repertoárba Feargal Sharkey "A Good Heart" és a Beach Boxs "Good Vibrations" című dalát is.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×