eur:
388.45
usd:
360.75
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nem engedték a kiszolgálók, hogy lábával vegye át az ételt

Pert indít az egyik gyorsétteremlánc ellen az az amerikai nő, akinek nem engedték, hogy egy betegség miatt alulfejlett karjai helyett lábával szedje össze az ételes zacskókat.

A Holt-Oram szindrómával született nőnek, Dawn Larsonnak a karjai nem fejlődtek ki rendesen, így a legtöbb tevékenységet a lábával végzi.

A nő a Winnebago megyei bíróságra benyújtott keresetben azt állítja, hogy Rockford városának két McDonald's gyorséttermében is megdöbbentek a kiszolgálók, amikor meglátták, hogy lábával próbálja elvenni az ételes csomagokat.

Végül mindkét esetben a Dawn Larson kocsijában lévő két másik személy, egyik fia és egy barátja vette el a zacskókat.

A nő ugyanakkor azt állítja, hogy a pénztáros mindkét esetben gond nélkül el tudta venni a lábával átnyújtott hitelkártyáját.

Dawn Larson kiemelte: úgy érzi, hátrányos megkülönböztetés érte, és kínos helyzetbe hozták.

"A lábammal fogtam a cumisüvegemet. Senki nem tanított meg rá, magamtól jött. Tudok biciklizni és úszni is. Sohasem okozott gondot, a négy gyerekemet sem ejtettem el egyszer sem" - hangsúlyozta a nő.

A gyorséttermek igazgatója elmondta, hogy egyelőre nem látta a keresetet, így kommentálni sem tudja azt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×