eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap

Mégsem úszta meg a magamutagató bíró

Hiába mentették fel a magamutogatással vádolt brit főbírót, újabb két sértett jelentkezett, így Stephen Richards még nem lélegezhet fel.

A vádak szerint az 56 éves bíró a Wimbledonból a londoni Waterloo-pályaudvarra tartó vonaton a nemi szervét mutogatta több nőnek is.

Az első esetben a vád nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani a bíró bűnét. Richards azzal győzte meg a bíróságot, hogy bemutatta Calvin Klein alsóit, amelyeket állítása szerint hordani szokott - vagyis felöltözik a kabát és a nadrág alatt is.

Az őt gyanúba keverő nő ugyanis azt állította, hogy a bírón nem volt alsónadrág.

Most azonban még két nő - köztük egy új-zélandi turista - jelentkezett ugyanazzal a váddal. Állításaikat a következő hetekben vizsgálja ki a vasúti rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Kárpátaljai magyar történész: Az ukrajnai háborúnak nem lesz vége

Kárpátaljai magyar történész: Az ukrajnai háborúnak nem lesz vége

Két éve tart az orosz–ukrán háború. Kárpátalja ez idő alatt a viszonylagos nyugalom szigete volt, és ma is az ország legbiztonságosabb megyéje. Az emberek ugyanakkor itt is stresszben élnek, a férfiak feje fölött Damoklész kardjaként lebeg a katonai behívó, az emberek egyre jobban meghúzzák a nadrágszíjat az emelkedő élelmiszerárak miatt. Miben reménykednek a kárpátaljaiak, látják-e a háború végét? Mihók Richárdot, az Ungvári Nemzeti Egyetem magyar intézetének történelem oktatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×