eur:
394.8
usd:
356.13
bux:
72915.7
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Koktélt szolgáltak fel a kétévesnek almalé helyett

El nem tudta képzelni Kim Mayorga, miért vág furcsa arcokat kétéves kisfia, és köpi ki az almalét, amelyet egy étteremben rendelt neki. Amikor kinyitotta az itatópoharat, rájött, mi a gyerek baja: megcsapta az orrát a tequila és a Triple Sec illata.

A felszolgáló véletlenül margarita koktélt szolgált fel a kétéves kislánynak. A gyerek néhány órával később hányni kezdett, és kórházba kellett szállítani.

"Nem akartam nagy ügyet csinálni a dologból, de a gyerekem belebetegedett a gondatlanságba" - mondta később.

A problémát az okozta, hogy a San Francisco-i étteremben ugyanolyan műanyag palackban tartják a margaritát, mint az almalét.

A család elküldte a kórházi számlát az étteremnek, ahol megígérték, hogy a két italt ezentúl különböző palackban tárolják majd.

A rendőrség egyetért az étterem tulajdonosával abban, hogy véletlen balesetről van szó, és szerencsére a gyereknek sem lett komoly baja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Bejelzett az indikátor: az aranynál is nagyobbat robbanhat most ez a befektetés!

Bejelzett az indikátor: az aranynál is nagyobbat robbanhat most ez a befektetés!

Ha valaki azt gondolta, hogy a címben feltüntetett indikátor bejelzése azt jelenti, hogy megkapta a részvénypiac a zöld lámpát és nagy hévvel lehet rátenyerelni a Vétel gombra, akkor őt ki kell ábrándítanunk: éppen ennek az ellentéte történt, az amerikai kötvénypiacról ugyanis olyan jelzés érkezett, ami a recessziót vetíti előre. Ez nem jelent jót az eddig szárnyaló tőzsdei befektetések, olyan trend indulhat el most a világ tőzsdéin, ami a kispadra ültetheti az elmúlt hónapok sztárszektorait. De azért ne csüggedjünk, mert ebben a környezetben is van egy felemelkedő befektetés, ami - mint azt a címben is jeleztük - még az aranynál is magasabb hozamokat hozhat a befektetők számára, ha hiszünk az elmúlt évtizedek példáinak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×