eur:
395.42
usd:
356.43
bux:
72677.46
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Eszméletlen nőket támadott meg, és le is filmezte

Az ausztrál rendőrség őrizetbe vett és kihallgatott egy Melbourne-i férfit, akinek lakásában videófelvételeket találtak, amelyeken legkevesebb 16 nő elleni szexuális támadás látható. A nyomozók szerint az áldozatok többsége eszméletlen volt.

A rendőrség a felvételeken szereplő nők közül eddig hármat azonosított, a nyomozók szerint a támadások 1997 és 2006 között történtek.

Simon Clemence rendőrtiszt elmondta: a nők 21 és 30 év közöttiek voltak a felvételek készítésének idején, valószínűleg valamennyien görög gyökerekkel rendelkeznek, és ismerték a támadójukat, aki görög éjszakai bárokban és kocsmákban dolgozott.

A nyomozók azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a férfi telefonos társkeresőn keresztül vagy internetes chatszobákban ismerkedett meg a nőkkel.

A rendőrök azt is feltételezik, hogy az áldozatok egy része korábban a férfi barátnője volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

A devizapiac, az egyik legnagyobb és leglikvidebb piac a világon, ahol nap mint nap dollármilliárdok cserélnek gazdát. Ebben a dinamikus környezetben lehetőséged nyílik különféle devizapárok árfolyamváltozásaira spekulálni. De hogyan működik ez pontosan, és mi a különbség a részvények adásvétele és a devizakereskedés között? Melyek azok a devizapárok, amiket érdemes figyelemmel kísérni, és milyen stratégiákat érdemes alkalmazni, hogy sikeres legyél ezen a piacon? Soron következő előadásunk során ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×