eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Interneten a tanárverésről készült videó

Megpofozta egykori iskolájának igazgatónőjét egy 18 éves fiatal Nagy-Britanniában. Az esetet ráadásul egy társa mobiltelefonjával lefilmezte, a film pedig felkerült az internetre.

A 49 éves Elaine Faullt az udvaron támadta meg az egykori diákja Alison Gray, csaknem száz diák szemeláttára. Egy 15 éves lány megörökítette a történteket, és elküldte azt a többi diáknak. Később a film felkerült az internetre.

A tanárokat és a szülőket egyaránt felháborította, hogy a rendőrség mindössze egy figyelmeztetésben részesítette a támadót. A brit pedagógusok egyik szervezete szerint el kellene tanácsolni az iskolából azt a diákot, aki az esetet filmre vette, és a felvételt továbbította a társainak.

Az igazgatónő elmondta, hogy nagyon megrázták a történtek, a legnagyobb trauma azonban számára nem az volt, hogy megütötték, hanem az, hogy az erről készült felvételt az iskola összes diákja látta. Eddig azt hitte, hogy diákjai körében nagy tiszteletnek örvend, most azonban ez a hite megingott.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×