eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Fény derült a sztárszínésznő titkára!

Egy sikeres modell Jennifer Aniston új szerelme. A 36 éves modellt és a színésznőt egy romantikus vacsorán látták együtt.

Már néhány hete lehet arról hallani, hogy újra szerelmes a szépséges amerikai színésznő, Jennifer Aniston. Most fény derült rá, hogy az új férfi a 38 éves sztár életében a híres angol modell, Paul Sculfor.

A friss szerelmeseket egy étteremben látták együtt, egy forrás szerint három órán keresztül beszélgettek gyertyafényben, és fogták egymás kezét. A vacsora után az estét a színésznő Beverly Hills-i villájában töltötték.

A férfi építőipari munkásként kezdett dolgozni, és híres bokszoló akart lenni, ám édesanyja elindította modell karrierjét, és rövidesen az egyik híres ruhaipari cég reklámarca lett.

Paul Sculfor ma az egyik legkeresettebb férfi modell, aki több reklámplakátról is ismerős lehet.

A 36 éves modell korábban járt George Clooney volt barátnőjével, Lisa Swindonnal és az All Saints lányegyüttes több tagjával is.

Ismerősei szerint Jennifer Anistont elbűvölte a férfi, aki roppant udvarias, és mindent megtesz, hogy a színésznő kedvében járjon.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×