eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

A módszer, mellyel Ön is olyan híres lehet, mint Paris Hilton!

A híressé válás receptje: a megfelelő helyeken kell megjelenni és a megfelelő emberekkel fényképezkedni. A módszer működik; a 21 éves Michelle Griffiths-nek 12 hét alatt sikerült országos hírnévre szert tennie - tapasztalatairól pedig a diplomamunkáját is megírhatta.

Michelle grafikai tervezést tanul. A bulvárlapokat olvasgatva elgondolkodott azon, hogyan lesz valaki híres - aki soha életében nem csinált semmi maradandót.

"Mitől lett híres például Paris Hilton? - tettem fel magamnak a kérdés. Lehet, hogy azért, mert minden fontos eseményen megjelenik, a megfelelő emberek körében forgolódik, és ezt a lapokban megjelenő fényképek meg is örökítik?"

Kiderült, hogy a dolog tényleg ilyen egyszerű. Michelle-t ma már becenevén, "Chelle"-ként ismeri egész Nagy-Britannia, a plakátokról mosolyog az utcán és közös fényképek jelennek meg róla és híres emberekről, a társasági eseményekről beszámoló lapokban.

"Nem hittem, hogy működik a dolog - de tévedtem. Ha beindul a kerék, a többi már megy, mint a karikacsapás" - állapította meg Chelle, akit ma már éppen úgy követnek a lesifotósok, mint a legnagyobb sztárokat.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×