eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Leszbikus csókon kapták a kebelcsodát - képekkel

Ezúttal nem egy újabb férfival hozták hírbe Carmen Electrát: a jól értesült források szerint a Baywatch korábbi sztárja Joan Jett énekesnővel szűrte össze a levet.

A szenzációs jelentések szerint az attraktív hölgyeket Joan egyik amerikai koncertje után a színfalak mögött félre nem érthető helyzetben látták, amint csókolóztak és ölelgették egymást.

Noha Carmen Electra szóvivője szerint csak barátság van Carmen és Joan között, sokan határozottan állítják, hogy már négy hónapja randiznak. (Képeket ide kattintva láthat.)

Egy forrás közölte: a hölgyek együtt jelennek majd meg a meleg párok által kedvelt kaliforniai Dinah Shore hétvégén, és hivatalosan is bejelentik a kapcsolatukat.

A találgatásokat az is táplálja, hogy Carmen Electra - aki februárban vált el hivatalosan Dave Navarrótól - szerepel Joan A.C.D.C. című videoklipjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Ahogy arról nemrég a Portfolio is beszámolt, a csádi elnök, Mahamat Idriss Déby Itnó szombat este érkezett meg Magyarországra, hogy a két ország közötti biztonsági együttműködés véglegesítéséről tárgyaljon. Az elnököt ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Karmelita kolostorban fogadta. A kormányfő hétfőn további kétoldalú megbeszéléseket folytat majd Csád elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×