eur:
387
usd:
355.95
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Széffel együtt vitték el a puskákat

Trükkös betörők vittek el egy páncélszekrényt egy debreceni házból. A széfben a ház tulajdonosa, egy hivatásos vadász tartotta a fegyvereit.

A gyanúsítottak akkor csöngettek be a vadászhoz, amikor csak a férfi nyolcvanéves édesanyja volt otthon - mondta el az InfoRádiónak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Tereprendezési munkák előkészítésére hivatkozva egyikük hátravitte az idős hölgyet, míg a másik kettő bejutott a házba és a folyosóról autójuk csomagtartójába tették a páncélszekrényt - tette hozzá Juhászné Kiss Katalint.

A szóvivő elmondta, hogy a vadásznak van fegyvertartási engedélye, a rendőrség pedig ismeri a magyar gyártmányú golyós és a két orosz sörétes puska gyári számát. A széfben a fegyverekhez való lőszerek is voltak.

Az idős asszony nem tudott megfelelő személyleírást adni a betörőkről: a rendőrség úgy tudja, három 30 év körüli, átlagos testalkatú férfiról van szó, akik egy ezüstszürke E-osztályú Mercedesszel menekültek - közölte Juhászné Kiss Katalin.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×