eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Táncosnőknek vallott a cserbenhagyó

Erotikus táncosnőknek vallotta be egy üzletember, hogy balesetet okozott. A cserbenhagyót a táncosnők juttatták rendőrkézre, de közmunkával megúszta.

A 41 éves Peter Aldred tavaly egy szendvics leejtése miatt veszítette el ellenőrzését gépkocsija felett. Belehajtott egy gépkocsiba és azt egy arra haladó teherautónak lökte.

Bár a másik autó vezetőjének semmi baja sem lett, Aldred elhajtott a helyszínről anélkül, hogy betétlapot adott volna.

A balesetet okozó férfi egyenesen a Spearmint Rhino klubba hajtott, ahol két táncoslánynak elmesélte az esetet. Míg az egyik lefoglalta a férfit, a másik hívta a rendőrséget.

Peter Aldred a bíróság előtt elismerte bűnösségét, és végül közmunkával megúszta.

Aldredet egy másik ügyben idén februárban kéthónapi börtönbüntetésre ítélték, mert egy repülőn azt állította, hogy bomba van nála.

Az egyik utaskísérőnek tett kijelentése miatt biztonsági riadót rendeltek el, amely 25 ezer fontjába került a légitársaságnak.

Az inverness-i reptéren álló repülőgépet kiürítették, ám Aldred táskájában csak két plüss Loch Ness-i szörnyet és cukorkát találtak.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter bronzérmes, Major Veronika megnyerte az alapversenyt
összefoglaló a magyarokról

Muhari Eszter bronzérmes, Major Veronika megnyerte az alapversenyt

A párizsi olimpia első versenynapján megszületett a magyar küldöttség első érme, Muhari Eszter harmadik lett párbajtőr női egyéniben. A nap másik bravúrja a sportlövő Major Veronikáé, aki a legjobb eredményt érte el a női légpisztolyosok alapversenyében. Megkezdődtek az úszóversenyek, nyolcadik helyezett lett a 4x100-as férfi gyorsváltó. Nem sikerült a nap a férfi kardvívóknak, s vereséget szenvedett mindkét magyar csapat, a férfi kézilabda- és a női vízilabda-csapat is.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
A kínai külügyminiszterrel egyeztetett Blinken

A kínai külügyminiszterrel egyeztetett Blinken

Antony Blinken amerikai külügyminiszter szombaton találkozott kínai kollégájával, Vang Jivel, hogy megvitassák Washington aggodalmait Peking Tajvannal szembeni fellépése és Oroszország ukrajnai háborújának támogatása miatt. A találkozóra egy laoszi regionális csúcstalálkozó alkalmával került sor, amely már a hatodik ilyen megbeszélésük volt 2023 júniusa óta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×