eur:
384.59
usd:
353.68
bux:
69848.51
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Kábítószer birtoklása miatt letartóztatták George Michaelt

Botrányba keveredett George Michael vasárnap hajnalban Londonban. A világhírű énekesre egy járókelő talált rá a Hyde Park Corner mellett egy autó kormányára borulva. A kiérkező rendőrök marihuánát találtak nála és letartóztatták, de még a nap folyamán szabadon engedték.

Egy járókelő talált rá George Michaelre London egyik legforgalmasabb helyén, a Hyde Park Cornernél, autója kormányára borulva vasárnap hajnalban. A 42 éves énekeshez mentőt hívtak, akik megvizsgálták, majd megállapították, hogy nem szorul kórházi kezelésre.

George Michael balszerencséje, hogy a rohammentősökkel rendőrök is érkeztek, akik átkutatták az autót és - egyes hírek szerint - marihuánát és marihuána-származékot találtak. Az énekest ezt követően kábítószer birtoklása miatt letartóztatták.

A Wham! egykori énekesét, aki az elmúlt években egy rendkívül sikeres szólókarrier után visszavonultabban él, egy London West End részében található rendőrörsre szállították.

George Michaelt - aki korábban bevallottan használt marihuánát depressziója ellen - megvádolták azzal is, hogy vezetére alkalmatlan állapotban ült a volán mögé, de ezt a vádat még az éjszaka folyamán ejtették, miután egy doktor megvizsgálta és az eredmények negatívak lettek.

Az énekest még vasárnap szabadon engedték, de a jövő hónapban ismét meg kell jelennie a rendőrség előtt.

Egy tavaly év végi interjúban George Michael elismerte, hogy a kilencvenes évek elején komoly depresszióval küszködött, amin marihuána és ecstasy fogyasztásával próbált túllendülni. "Volt egy olyan pont, amikor 25 jointot szívtam naponta" - fogalmazott az énekes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×