eur:
393.76
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kábítószer birtoklása miatt letartóztatták George Michaelt

Botrányba keveredett George Michael vasárnap hajnalban Londonban. A világhírű énekesre egy járókelő talált rá a Hyde Park Corner mellett egy autó kormányára borulva. A kiérkező rendőrök marihuánát találtak nála és letartóztatták, de még a nap folyamán szabadon engedték.

Egy járókelő talált rá George Michaelre London egyik legforgalmasabb helyén, a Hyde Park Cornernél, autója kormányára borulva vasárnap hajnalban. A 42 éves énekeshez mentőt hívtak, akik megvizsgálták, majd megállapították, hogy nem szorul kórházi kezelésre.

George Michael balszerencséje, hogy a rohammentősökkel rendőrök is érkeztek, akik átkutatták az autót és - egyes hírek szerint - marihuánát és marihuána-származékot találtak. Az énekest ezt követően kábítószer birtoklása miatt letartóztatták.

A Wham! egykori énekesét, aki az elmúlt években egy rendkívül sikeres szólókarrier után visszavonultabban él, egy London West End részében található rendőrörsre szállították.

George Michaelt - aki korábban bevallottan használt marihuánát depressziója ellen - megvádolták azzal is, hogy vezetére alkalmatlan állapotban ült a volán mögé, de ezt a vádat még az éjszaka folyamán ejtették, miután egy doktor megvizsgálta és az eredmények negatívak lettek.

Az énekest még vasárnap szabadon engedték, de a jövő hónapban ismét meg kell jelennie a rendőrség előtt.

Egy tavaly év végi interjúban George Michael elismerte, hogy a kilencvenes évek elején komoly depresszióval küszködött, amin marihuána és ecstasy fogyasztásával próbált túllendülni. "Volt egy olyan pont, amikor 25 jointot szívtam naponta" - fogalmazott az énekes.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×