eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Kábítószer birtoklása miatt letartóztatták George Michaelt

Botrányba keveredett George Michael vasárnap hajnalban Londonban. A világhírű énekesre egy járókelő talált rá a Hyde Park Corner mellett egy autó kormányára borulva. A kiérkező rendőrök marihuánát találtak nála és letartóztatták, de még a nap folyamán szabadon engedték.

Egy járókelő talált rá George Michaelre London egyik legforgalmasabb helyén, a Hyde Park Cornernél, autója kormányára borulva vasárnap hajnalban. A 42 éves énekeshez mentőt hívtak, akik megvizsgálták, majd megállapították, hogy nem szorul kórházi kezelésre.

George Michael balszerencséje, hogy a rohammentősökkel rendőrök is érkeztek, akik átkutatták az autót és - egyes hírek szerint - marihuánát és marihuána-származékot találtak. Az énekest ezt követően kábítószer birtoklása miatt letartóztatták.

A Wham! egykori énekesét, aki az elmúlt években egy rendkívül sikeres szólókarrier után visszavonultabban él, egy London West End részében található rendőrörsre szállították.

George Michaelt - aki korábban bevallottan használt marihuánát depressziója ellen - megvádolták azzal is, hogy vezetére alkalmatlan állapotban ült a volán mögé, de ezt a vádat még az éjszaka folyamán ejtették, miután egy doktor megvizsgálta és az eredmények negatívak lettek.

Az énekest még vasárnap szabadon engedték, de a jövő hónapban ismét meg kell jelennie a rendőrség előtt.

Egy tavaly év végi interjúban George Michael elismerte, hogy a kilencvenes évek elején komoly depresszióval küszködött, amin marihuána és ecstasy fogyasztásával próbált túllendülni. "Volt egy olyan pont, amikor 25 jointot szívtam naponta" - fogalmazott az énekes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×