eur:
391.33
usd:
366.59
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Kunhalmi Ágnes/Facebook

Kunhalmi Ágnes "egyvalamire figyelmezteti" Magyar Pétert

Az „oszd meg és uralkodj” politikája miatt Orbán Viktorral szemben több mint 2,5 millió szavazót összehozni nem egyszerű feladat - vélekedik a szocialista párt társelnöke.

Az MSZP társelnöke is reagált a szombati, Magyar Péter által szervezett tüntetésre. Kunhalmi Ágnes már előretekintett, és a Facebook-oldalán a 2026-os választások egyik fontos mozzanatára hívta fel a figyelmet - vette észre a 24.hu a párttárselnök Facebook-oldalán.

Leszögezte, hogy tiszteletben tartja Magyar Pétert és az ő nyilvánosságban vívott harcát a jobboldalon, de "legkésőbb 2026-ban a jelenlegi választójogi törvény miatt koalíciós kényszer lesz, és ezt, ha valaki, akkor Magyar Péter úr is tudja".

Kunhalmi Ágnes szerint az "oszd meg és uralkodj” politikája miatt Orbán Viktorral szemben több mint 2,5 millió szavazót összehozni nem egyszerű feladat.

"Egy biztos: Orbán még mindig hátradőlve kávézik, mert a Fidesz tábora továbbra is egységes, és lényegében meg sem érintette az, ami történik" - folytatódik a bejegyzés.

Tiszteletben tartja továbbá a liberálisokat és a kiábrándult pártnélkülieket, de a kiábrándult jobboldali demokratákat is, mindazokat, akik most érdeklődnek Magyar Péter iránt, de a maga részéről csak azzal tud együttműködni 2026 után, aki "egy Orbán nélküli Fidesszel sem" működne együtt.

Márciusban Kunhalmi Ágnes az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×