eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Tovább terjeszkedik a rettegett traffibox

Már Oroszlányban, a Mindszenti utcába, az ipari park felé is kikerült egy traffibox, de egy újabb helyszín is képbe került.

Komárom-Esztergom vármegyében két helyszínen volt traffibox: Nyergesújfalun a Kossuth utcában, illetve Tatán a Május 1. úton.

Ezentúl Oroszlányban is lesz ilyen készülék, az egyik a Mindszenti útnál már munkába állt. A másik veszélyes szakasz, ahova úgy döntött a rendőrség, hogy traffiboxot helyez ki, a Kecskédi utcában van, még a városhatárt jelző tábla előtt - írja a kemma.hu.

Nem véletlenül - állapítja meg a helyi lap, mert legutóbb másfél hónapja ütközött három autó a Kecskédi utcában, egy autóbusz, egy kisteherautó és egy személygépkocsi. Tavaly márciusban pedig a Dózsa György utca és a Kecskédi utca találkozásánál csattant három autó.

Két éve a Mindszenti utcánál történt súlyos baleset: két személyautó frontálisan ütközött a Mester utcai kereszteződésnél. Az egyik autó az oldalára borult, az eszméletlen, súlyosan sérült sofőrt az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság feszítő vágó berendezés segítségével vágta ki.

Azt is írják még, hogy hamarosan az Esztergom közelében lévő 117-es, dorogi elkerülőúthoz is kerül egy traffibox.

Címlapról ajánljuk
„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

Pál Csaba akadémikus biológus és csapata az Európai Kutatási Tanács támogatásával azt vizsgálják a következő években, hogy az újonnan fejlesztett antibiotikumok mennyire hatékonyak az ellenálló baktériumokkal szemben. A HUN-REN SZBK Biokémiai Intézetének tudományos tanácsadója az InfoRádióban elmondta: mivel a baktériumok egyre jobban képesek alkalmazkodni az antibiotikumokhoz, ma már sokkal veszélyesebbek, mint korábban.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×