eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad az amerikai útjáról az M1 aktuális csatornának a Karmelita kolostorban 2024. március 10-én. Balról Volf-Nagy Tünde műsorvezető.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Fontos ügyben szólal meg Orbán Viktor ma este

Interjút adott az M1-nek Orbán Viktor. A köztévében este fél 9-től láthatják majd, de sejthető, hogy miről kérdezték a kormányfőt.

Most egy olyan köztársasági elnök tudja leginkább szolgálni Magyarország érdekét, aki stabil, kiszámítható, ismert, és a nyugalmát át tudja adni mindannyiunknak – mondta Orbán Viktor az M1-nek adott exkluzív interjújában.

A miniszterelnök hozzátette: Sulyok Tamás fölkészültsége, szaktudása, tekintélye vitán felül áll. Az Orbán Viktor miniszterelnökkel készült teljes interjút este fél kilenctől láthatják majd az M1-en.

A kormányfő beszélt a szombaton véget ért amerikai útjától is. Az mondta, Donald Trump elnöki működéséből tudjuk, hogy ő a béke embere, ő ugyanis világossá tette, hogy a célja békét teremteni az orosz-ukrán háborúban, és Magyarország sem szeretne mást, mint a mielőbbi békét.

Az Orbán Viktor miniszterelnökkel készült teljes interjú este fél kilenctől lesz látható az M1-en.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×