eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
birds tits and sparrows sit on the feeder and et oil with seeds and nuts in the winter garden
Nyitókép: Nataba/Getty Images

Vasárnap még látjuk a napot

Hideg, szeles, de derült időt hoz a hét utolsó napja. A jövő hét pedig változást.

Vasárnap is gomolyfelhők zavarhatják időnként a napsütést, és több tájegységünkön ismét kialakulhatnak futó hózáporok, graupel záporok - írja az Időkép. Élénk, erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Reggel -8 és -1 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. Napközben 0-5 fok lehet.

Hétfőn egyre többfelé megvastagszik a felhőzet, beborul az ég, a délutáni órákban a déli tájakon helyenként kisebb eső is kialakulhat, miközben északkeleten elszórtan még futó hózáporokra lehet számítani. Egyes tájegységeinken élénk lehet a déli-délnyugati szél. A reggel ismét fagyos lesz, délután pedig 0-8 fokra van kilátás.

Az Időkép azt írja, hogy még meglehetősen nagy bizonytalanság mellett keddre egy mediterrán ciklon hozhat szeles, csapadékos időt, elsősorban északon és északkeleten havazhat, máshol inkább eső, havas eső lehet a jellemző. Napközben 0 és 8 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Szerdán már több órára kisüthet a nap az ország nagy részén, de keleten, északkeleten felhősebb maradhat az idő, és ezeken a tájakon akár havazhat is. A szeles időben -2 és +5 fok közötti maximumokra van kilátás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×