eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
A drónnal készült képen a Hősök tere a férfi 20 kilométeres gyaloglás rajta előtt a budapesti atlétikai világbajnokságon 2023. augusztus 19-én. A várható vihar - villámlás és eső - miatt két órával elhalasztották a világbajnokság első számát, a férfi 20 kilométeres gyaloglást.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Szeptember 15-ig tartanak a komoly korlátozások Budapesten

Az atlétikai világbajnokság miatt szeptember 15-ig ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el a főváros több kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel azt írta, hogy a korlátozások Budapest I., V., VI., VIII., IX., XII., XIII., XIV. és XXI. kerületét is érintik.

Ideiglenes lezárják augusztus 24-én Hősök terét körben, kivéve a Dózsa György útnál, az Andrássy út, a Bajza utca egy részét, és több VI. és XIV. utca egy-egy szakaszát. Augusztus 26-án és augusztus 27-én 4 órától 12 óra 30 percig a Budapest I., V., VI. és XIV. kerületében több mind negyven út és utca lesz lezárva részlegesen.

Augusztus 27-én a Hősök terén, továbbá Kós Károly sétány, a Dózsa György út és az Andrássy út egy részén lesz forgalomkorlátozás.

Augusztus 28-án a Kodály köröndön lesz részleges lezárás, továbbá augusztus 30-án és augusztus 31-en ismét lezárják a Kós Károly sétány belváros irányú forgalmi sávját egy szakaszon és a Hősök tere egy részét.

Szeptember 15-ig számos utcában tilos lesz parkolni is. A lezárások és forgalomkorlátozások részleteiről a police.hu oldalon lehet tájékozódni.

Címlapról ajánljuk
Nagyszerű győzelmek és híres vereségek – így kezdte eddig a magyar válogatott a nagy tornákat
Euro 2024

Nagyszerű győzelmek és híres vereségek – így kezdte eddig a magyar válogatott a nagy tornákat

Felemás eredményeket hoztak a magyar válogatott eddigi bemutatkozó mérkőzései a nagy tornákon. A sor győzelemmel kezdődött 1934-ben. Érdekes: Németországban először játszik Eb- vagy vb-mérkőzést a délután fehér mezben játszó „meggypiros” alakulat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×