eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Budapesti Közlekedési Központ

Meghalt egy férfi a hűvösvölgyi villamosvonal felújítása közben

Meghalt egy férfi a hűvösvölgyi villamosvonal felújítása közben pénteken, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit - közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI megkeresésére.

A BKV Zrt. szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a villamosvonal felújítását a társaság szerződéses partnere végzi, az elhunyt a vállalkozó egyik munkatársa volt.

A BKV hangsúlyozta: felelős munkáltatóként a társaság elsődleges célja munkatársaik és az utasok biztonságának megőrzése a megfelelő munkakörülmények biztosításával és a balesetvédelmi szabályok betartásával; ezen célok érvényesítését szerződéses partnereiktől is elvárja. A BKV Zrt. együttérzését és részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak.

Csécsi Soma az MTI megkeresésére elmondta, foglalkozás körében elkövetett veszélyezetetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást a BRFK, mert felmerült a bűncselekmény gyanúja. Gyanúsítotti kihallgatás eddig nem történt.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×