eur:
390.33
usd:
365.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Eszenyi Enikő rendező William Shakespeare Hamlet című drámájának próbáján a fővárosi Vígszínházban 2017. szeptember 28-án. A színdarabot október 1-jén mutatják be.MTI Fotó: Mohai Balázs
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Gipszben ugyan, de Eszenyi Enikő minden tekintetben visszatért

A színésznő a Csodálatos vagy, Júlia! című előadás főszerepére készül a Játékszínben.

Mint korábban az Infostarton írtuk, a februári fotóspróbán Eszenyi Enikő elesett és eltörte a csuklóját. A darabot akkor elhalasztották, nemcsak a főszerepet játszó színésznő balesete miatt, hanem azért is, mert Pásztor Erzsi kiszállt az előadásból arra hivatkozva, hogy nem tudja vállalni az intenzív próbákat.

A Vígszínház egykori igazgatója a botránya után ezzel a darabbal tér vissza a budapesti színházi életbe, így az előadást komoly érdeklődés övezi. Nemrég Verebes István is mesélt a balesetről: szerinte Eszenyi Enikő hordágyat követelt a mentősöktől, mondván, ő egy nemzeti kincs.

A 24.hu szerint

a színésznőt megműtötték, és még rögzítő kötésben ugyan, de már visszatért a próbákra, amelyekkel a május 6-ra halasztott bemutatóra készülnek.

A Blikk fotókat is közölt a színházba érkező színésznőről, aki a lap informátora szerint láthatóan nehezen állt vissza arra, hogy ennek a darabnak ő "csak" a főszereplője, nem a rendezője.

A lap azt is tudni véli, hogy azt is Eszenyi Enikő kérte, hogy a baleset után újra próbáljanak néhány hetet, annak ellenére, hogy a baleset előtt az előadás már gyakorlatilag készen volt, még ha a távozott Pásztor Erzsi helyére érkező Varga Mária miatt alighanem jól jön az extra próbaidőszak.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×