eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Sopronban 2023. február 7-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor üzent az amerikaiaknak, de ők is

Nem hagyjuk, hogy háborúba sodorják Magyarországot! Mi a béke pártján állunk - írta ki közösségi oldalára Orbán Viktor.

A miniszterelnök azután posztolt, hogy Gulyás Gergely sajtótájékoztatót tartott. Erről az Infostarton mi is beszámoltunk.

Gulyás Gergely közölte: az elmúlt napokban az utcákon mindenki szembesülhetett azzal, hogy most már nem csak az ellenzék folytatott amerikai pénzből kampányt, hanem közvetlenül az amerikai nagykövetség indított kampányt Magyarországon.

Ezek után tettek ki egy képet a miniszterelnök Facebook-oldalára.

Közben a 24.hu arról ir, hogy közzétették az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának legújabb, Oroszországgal kapcsolatos szankciós listáját. A felsorolásban szerepel egy magyar állampolgár és egy magyarországi bank, valamint ennek a banknak több vezető tisztségviselője is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×