eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Nyitókép: Facebook/Puskás Aréna

Változásokra figyelmeztet a BKK a Ferencváros–Leverkusen visszavágó miatt

Lezárások és közlekedési változások leszek a csütörtöki napon.

A megszokottnál sűrűbben közlekednek majd a közösségi közlekedés járatai a fővárosban a csütörtök esti Ferencváros–Bayer Leverkusen labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntő visszavágóhoz kapcsolódóan – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mint írták, a Puskás Aréna környékén a mérkőzés napján már 18 órától számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani.

Tekintettel arra, hogy a stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, a BKK azt kéri, hogy a Puskás Arénát közösségi közlekedéssel közelítsék meg. Ennek érdekében a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől is be lehet lépni. Az aréna gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető – írták.

A BKK közleménye szerint várhatóan 18 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat is.

A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát javasolja.

Címlapról ajánljuk
Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

2023-ban országosan közel 30 százalékos forgalomcsökkenés és 8 százalék körüli nominális drágulás volt itthon az ingatlanpiacon. A drágulás azonban a magas infláció miatt közel kétszámjegyű reálár-csökkenést hozott - derült ki az OTP Lakóingatlan Értéktérkép összesítéséből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×