eur:
391.04
usd:
366.99
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Orbán Viktor miniszterelnök beszél a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos migrációs konferenciáján Budapesten, a Várkert Bazárban 2019. március 23-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

"Hol a beszédem?" - A Várkert bazárból posztolt Orbán Viktor

Péntek este kiderült, hogy a kormányfő személyesen szemrevételezte az évértékelő előkészületeit.

Szombat 15 órától évértékelőt tart Orbán Viktor a Várkert bazárban (a jelige: "béke és biztonság"), amelyet az Infostart és az InfoRádió is élőben közvetít.

Péntek este a helyszíni előkészületekről maga a miniszterelnök posztolt egy rövid video-összeállítást, amelyben a fő kérdése: "hol a beszédem?"

Tartson velünk tehát 15 órától!

Mutatjuk a videót:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×