INFORÁDIÓ
2022. augusztus 20. szombat
István

volánbusz

vezérigazgató

máv–volán

Új elnök-vezérigazgató a Volánbusz Zrt. élén

Új elnök-vezérigazgató a Volánbusz Zrt. élén

Infostart

Kruchina Vince az elmúlt öt évben a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. vezérigazgató-helyettese volt.

Kruchina Vincét nevezte ki a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatójának Pafféri Zoltán, a MÁV-Volán-csoport elnök-vezérigazgatója 2022. július 4-iki hatállyal - közölte a MÁV-Volán-csoport.

A Volánbusz Zrt. új vezetőjének legfőbb feladata a vállalati integrációs folyamatok eredményes továbbvitele, a több mint 18 ezer munkavállalót foglalkoztató társaság versenyképes üzemeltetése.

Az új elnök-vezérigazgató elkötelezett a fenntartható közösségi közlekedés - azon belül a Zöld Busz Program - megvalósítása, a vasúti és a buszmenetrend összehangolása, továbbá a szolgáltatási színvonal további emelése mellett - írják a közleményben.

Kruchina Vince 2012-ben csatlakozott a megtett úttal arányos, elektronikus útdíjfizetési rendszer bevezetéséért felelős minisztériumi projektcsapathoz, majd 2017 és 2022 között a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. vezérigazgató-helyetteseként a társaság kiemelt belföldi és nemzetközi projektjeinek végrehajtását koordinálta, 2014 óta az MVM ERBE Zrt. felügyelőbizottságának is tagja.

Bói Loránd, aki 2022. június 15. és július 4. között a Volánbusz megbízott vezérigazgatói feladatokat látta el, a továbbiakban visszatér általános vezérigazgató-helyettesi tevékenységéhez - tájékoztatott a MÁV-Volán-csoport.

Nyitókép: A képen Pafféri Zoltán és Kruchina Vince Fotó: Volánbusz
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018