eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megtalálták a Visegrádnál eltűnt lány holttestét

Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

A Duna budapesti szakaszán találták meg péntek délelőtt a szerdán Visegrádnál eltűnt lány holttestét - közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint kajakozók bejelentését követően délelőtt 10 óra körül a folyó fővárosi szakaszán, az Újpesti vasúti híd közelben találták meg a holttestet a vízirendészek.

Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, az ügyben a BRFK közigazgatási hatósági eljárást folytat - tették hozzá.

A BRFK sajtóügyelete szerda este közölte: három testvér fürdőzött a folyóban a visegrádi kompkikötőnél, a 16 éves fiú és 7 éves húga ki tudott jönni a vízből, de 17 éves nővérük már nem.

A fiatalok üzemi területen mentek a folyóba, ahol tilos fürödni, szüleik nem voltak velük. A lányt a rendőrök több hajóval, szonárral és búvárokkal, civilek segítségével keresték - tudatták.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×