eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
JAS-39 Gripen típusú vadászrepülőgép a kecskeméti nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató ünnepélyes megnyitója napján az MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázison 2021. augusztus 28-án. A kétnapos, augusztus 28. és 29-i rendezvény programjai között számos légi és szárazföldi bemutató szerepel. A magyar légierő mellett mintegy tucat nemzet tart légi bemutatót.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Újra riasztották a magyar Gripeneket

Azonosítatlan repülőeszközt jelzett a radar.

Vasárnap reggel is riasztották a Gripeneket. Azonosítatlan repülőeszközt jelzett a radar, ezért a Magyar Honvédség légvédelmi szolgálata riasztást adott ki, és felszállást rendelt el a Légvédelmi Készenléti Szolgálatban lévő vadászgépek számára. A radarok 8 óra körül észlelték a jeleket a keleti országrész határmenti térségében.

Az érintett légtér ellenőrzése során az azonosítatlan légijármű azonban nem lépett hazánk légterébe, így a géppár légtérfelügyelet céljából egy ideig még a térségben maradt, majd visszatért a kecskeméti bázisra - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×