eur:
393.67
usd:
369.07
bux:
65762.96
2024. április 23. kedd Béla
Speedmarathon nemzetközi akció.
Nyitókép: MTI

A fővárosi rendőröket is meglepte, milyen sok a gyorshajtó – videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. március 22. és 24. között sebesség-ellenőrzési akciót tartottak a fővárosban.

A Police.hu azt írja, hogy még az egyenruhásokat is meglepte a végeredmény: a három nap leforgása alatt 3380 autós lépte át a megengedett sebességet, közülük 132 emberrel szemben helyszíni bírságot, 275 emberrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki az intézkedő rendőrök, ezenkívül további 2973 autóst mért be a traffipax – ők szintén közigazgatási bírságra számíthatnak.

A BRFK közleménye szerint a háromnapos ellenőrzések során kilenc egyéb bűncselekményt is felderítettek a rendőrök.

A rendőrség továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a gyorshajtások visszaszorítására – írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Visszahúzták a forintot a kamatdöntés után

Visszahúzták a forintot a kamatdöntés után

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×