eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Biciklis halad a fővárosi Nagykörúton kialakított ideiglenes kerékpársávon 2020. május 23-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Hamarosan újabb balatoni bringaút készül el

Ütemterv szerint halad a Veszprém és Felsőörs közötti kerékpárút építése.

A Szabadságpusztáig kiépített kerékpárút folytatásaként a Veszprémből Felsőörsre vezető, mintegy másfél kilométer hosszú hiányzó szakasz munkaterületét április elején adta át az önkormányzat a kivitelezőnek. A beruházás készültsége 50 százalék közelében áll, a munkálatok az előre eltervezettnek megfelelően haladnak – írta a Veol.hu

A részletekről kifejtették: egy hosszabb szakaszon elkészült a betonalap, és a szegélyezési munkák is nagyon jó ütemben haladnak.

A kerékpárutat a biciklisek várhatóan nyár végétől vehetik birtokban. Ez lesz a második bicikliút, amely közvetlenül összeköti Veszprémet a Balatonnal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×